De VelaShape facelift voor (links) en na (rechts)

Gezichtsbehandeling
Face- & HalsLift

De VelaShape biedt de nieuwste behandeltechniek voor een huid lift. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de velashape behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht. Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk. Elke millimeter van de huid wordt gestimuleerd op een pijnloze en ontspannen manier.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan prachtig op het gezicht, de hals en het decolleté worden ingezet.

De behandeling maakt collageen aan, vermindert rimpeltjes en verbetert de elasticiteit van de huid.

Doordat de doorbloeding in het gezicht zal verbeteren, stimuleert dit de cel vernieuwing!

Dit zorgt ervoor dat uw huid er weer jong en stralend uit komt te zien.

Door de betere doorbloeding zal het ook de opname van crèmes en serums stimuleren.

Focus op de onderkin

Onze VelaShape gezichtsbehandeling richt zich op de onderkin, met als doel een mooie liftende en verstrakkende werking van de huid. Met de onderkin behandeling verstrakken we de hals en kaaklijn. Hierbij wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid verstrakt. Deze behandelingen zorgt ervoor dat de onderkin verdwijnt  en de huid van de kaaklijn tot de hals verstrakt.

De voordelen op een rijtje

 • Stimulatie van de collageen productieStimulatie van de elastine productie 
 • Verhoogt het zuurstofgehalte en bloedcirculatie in de huid 
 • Versteviging van de huid
 • Maakt de huid strak, glad en soepel 
 • Pijnloze behandeling van rimpels en huidverslapping
 • De gezichtscontouren worden zichtbaarder
 • Veilige anti-aging methode voor het gezicht en decolleté

Veelgestelde vragen

Wij vertellen jou graag alles over deze VelaShape gezichts- en halslift behandeling. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

De gezichtsbehandeling “FaceLift & HalLift” is een niet-chirurgische behandeling die de weefsels in het gezicht en de hals effectief kan optillen en aanspannen met behulp van ultrasone energie, een nieuwe behandelmethode die bekend staat als niet-invasieve weefsel lifting.  Deze geavanceerde procedure richt zich op de diepe weefsellagen die normaal gesproken worden aangepast tijdens een facelift of neklift, verwarmt ze met de geluidsgolven van het systeem en stimuleert de aanmaak van collageen om een slanker, jeugdiger uiterlijk te krijgen. Het kan worden gebruikt om slappe huid op de wangen en nek te behandelen, terwijl het huidoppervlak intact blijft.

De gezichtsbehandeling “FaceLift & HalLift” duurt slechts 30 tot 60 minuten en brengt geen uitvaltijd, minimale bijwerkingen en geleidelijke natuurlijk ogende resultaten met zich mee.  Je kan onmiddellijk na de behandeling weer aan het werk en je normale activiteiten hervatten, hoewel de huid gedurende ongeveer een uur enigszins rood kan lijken.

De eerste resultaten zijn direct na de gezichtsbehandeling zichtbaar, maar het echte liften vindt plaats in de komende twee tot drie maanden, omdat versleten collageen wordt vervangen door het sterkere collageen dat bij deze procedure wordt geproduceerd.

Om de gewenste resultaten te bereiken, kan het zijn dat je meer dan één behandeling nodig hebt. Dit is afhankelijk van de staat van de huid. We zullen een behandelplan op maat voor je opstellen op basis van je huidconditie en een bespreking van uw behandeldoelen. Veel patiënten kiezen voor een kuur van 5 a 10 behandelingen om vroege tekenen van veroudering te corrigeren of om de noodzaak van een operatie uit te stellen.

! Voor klanten met fillers, botox of andere injecties
Heb je filler, botox of andere dergelijke injecties op de plaats waar je behandeld wilt worden? Dan kan deze behandeling pas plaatsvinden als de vloeistof uit de huid is.

Onze gezichts- en halsbehandeling is geschikt voor de volgende problemen:

 • Het aanpakken van verslapping van de huid.
 • Het aanpakken van fijne lijntjes en rimpeltjes.
 • Het verzachten van (acne) littekentjes.
 • Het verbeteren van uw gezichtscontouren.
 • Het behandelen van vochtophopingen.

Tarieven

 • 1 behandeling €75
 • 10 behandelingen €600

Maak een afspraak

Maak een afspraak via dit formulier, dan bellen wij jou terug. Wil je direct een afspraak maken? Bel ons dan via 06 18 79 60 39.