Carbon Peeling

Hollywood´s latest trend is de Carbon Laser Peeling en deze kun je nu bij ons boeken.  Naast dat het leuke Insta kiekjes oplevert geeft de behandeling je huid een enorme boost. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zijn onze porien vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

Hoe werkt het

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grondig gereinigde huid en een flawless glow. Het fijne is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime. De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. Voor het beste resultaat heb je minimaal 3 behandelingen nodig.

De effecten van Carbon Peeling

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven raden we een kuur aan van 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen door plannen we een pauze van 2 weken in. 

Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis consult bij ons inplannen.

Tarieven

De onderstaande behandelingskosten zijn per sessie.

  • Gezicht, hals en decolleté €60
  • Handen €25

Maak een afspraak

Maak een afspraak via dit formulier, dan bellen wij jou terug. Wil je direct een afspraak maken? Bel ons dan via 06 18 79 60 39.