De resultaten van een wimper extension voor (links) en na (rechts)

Wimperextensions

Wil je mooie volle en gekrulde wimpers? Dan zijn wimper extensions de oplossing voor jou! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimper extension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo ontstaat er een mooie, intense look die natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen op basis van jouw wensen en natuurlijke wimper haren. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg verricht. Na jou behandeling wordt alles over deze nazorg uitgelegd.

Werkwijze

Ik maak samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimper extensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ik de wimper extensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 2 uur, Refill behandelingen duren gemiddeld 1 uur. De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimper extensions uitgegroeid zijn.  Wil je ze echter altijd mooi vol houden dien je steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill behandeling.

De voordelen van wimper extensions

De nazorg van jouw wimpers

Na jouw behandeling is het belangrijk dat je je wimpers blijft verzorgen. Ik geef je graag wat tips om je wimpers zo lang mogelijk mooi te houden.

Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimper extensions.

 

 1. Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
 2. Gebruik alleen mascara die voor extensions bedoeld is. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden. Je kan speciale mascara bij mij verkrijgen.
 3. Gebruik make-up remover op waterbasis.. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimper extensions los.
 4. Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.
 5. Vermijd direct stromend water op de wimper extensions.
 6. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
 7. Kam de wimper extensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Deze is verkrijgbaar in onze winkel. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.
 8. Probeer niet op de wimper extensions te slapen. Ben je bang dat dit toch gebeurd? Kijk dan voor een satijnen kussensloop.
 9. Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.

Tarieven

 • Nieuwe wimpers €50
 • Bijvullen - 1 week €15
 • Bijvullen - 2 weken €30
 • Bijvullen - 3 weken €35
 • Bijvullen - 4 weken €40

Maak een afspraak

Maak een afspraak via dit formulier, dan bellen wij jou terug. Wil je direct een afspraak maken? Bel ons dan via 06 40 47 65 97.